Paterna aspira al fet que el 80% del seu sòl industrial siga gestionat per *EGM

Paterna aspira al fet que el 80% del seu sòl industrial siga gestionat per *EGM

Compartir

 

El Ajuntament de Paterna i la Associació d’Empresaris de Tàctica (ADET) han iniciat el procés de negociació del conveni que regularà el nou marc de col·laboració entre totes dues entitats per a la conversió d’aquesta associació en Entitat de Gestió i Modernització (EGM).

D’aquesta manera, la creació de la EGM Parc Empresarial Tàctica se sumaria a les ja constituïdes en el municipi com són la EGM Parc Tecnològic Paterna i EGM Asivalco-Font del Pitxer, i suposaria que el 80% dels aproximadament 6 milions de metres quadrats de sòl industrial que hi ha a Paterna serien gestionats per EGMs.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://valenciaplaza.com/paterna-aspira-a-que-el-80-de-su-suelo-industrial-este-gestionado-por-egm

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad