La nova plataforma de gestió d’àrees empresarials, Lokinn.com

La nova plataforma de gestió d’àrees empresarials, Lokinn.com

Compartir

El software de la Yotta Desenvolupaments compta amb més de vint eines desenvolupades per a tota mena d’àrees o parcs empresarials. Entre les més destacades, es troba l’opció de seguretat, la qual té dos objectius. En primer lloc, serveix per a comunicar les emergències, la qual cosa resulta molt útil per als gestors del polígon industrial. En segon lloc, permet gestionar les emergències i facilitar informació tant general com específica (sobre les empreses i parcel·les, i els plans d’actuació) als cossos i forces de seguretat.

Les incidències són un altre aspecte que es pot gestionar amb aquesta plataforma. Les empreses poden informar sobre elles i assignar-los un nivell de prioritat, segons la gravetat de l’assumpte

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.diariosigloxxi.com/texto-diario/mostrar/4374328/nueva-plataforma-gestion-areas-empresariales-lokinncom

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad