Els empresaris de Aemon es reuneixen amb l’alcalde de Nàquera per a fixar reptes per al mandat

Els empresaris de Aemon es reuneixen amb l’alcalde de Nàquera per a fixar reptes per al mandat

Compartir

AEMON Associació Empresarial ha celebrat recentment una reunió d’empreses de l’àrea industrial Els Vents de Nàquera. La trobada ha tingut lloc en les instal·lacions de l’empresa associada Reciclamás i a ell han assistit una vintena de representants d’empreses de el parc empresarial. L’objectiu ha sigut la posada en comú de les principals incidències i problemes que afecten Els Vents, així com el repàs a les accions que des de l’associació s’estan duent a terme per a assenyalar-les i demandar la seua resolució.

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/camp-de-turia/2023/07/14/empresarios-aemon-reunen-alcalde-naquera-89869341.html

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad