La Vall d’Uixó destina 480.000 euros al reforç de polígons, serveis socials i ocupació

La Vall d’Uixó destina 480.000 euros al reforç de polígons, serveis socials i ocupació

Compartir

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebra el primer ple ordinari de la legislatura i de la nova corporació municipal. La primera mesura serà destinar 480.000 euros dels romanents de tresoreria i modificacions de crèdit “a dos de les prioritats del govern: la indústria, l’ocupació i els serveis socials”, tal com ha explicat l’alcaldessa, Tania Baños.

Amb aquesta modificació, es destinaran 200.000 euros a millorar els polígons industrials Belcaire i Mezquita. Aquests diners és l’aportació municipal a l’ajuda d’1.360.000 euros que l’IVACE ha concedit a l’Ajuntament per a instal·lar càmeres de videovigilància, renovar la senyalització, realitzar la connexió de les voreres i carril bici al costat del pont industrial, construir una zona de gimcana i pump-track i millorar la jardineria i la xarxa d’aigües.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://castellonplaza.com/vall-duixo-destina-480000-euros-refuerzo-poligonos-servicios-sociales

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad