Moncada fixa el full de ruta per a la modernització i competitivitat dels tres polígons industrials

Moncada fixa el full de ruta per a la modernització i competitivitat dels tres polígons industrials

Compartir

L’equip de govern de Moncada i membres de l’Associació Empresarial de Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera s’han reunit amb un objectiu: fixar un full de ruta per a la modernització i competitivitat de els tres polígons industrials del municipi.

En la trobada s’han abordat les peticions dels empresaris com les de la millora del manteniment i neteja dels polígons i la seguretat viària en determinats punts. A més d’això, també s’ha comentat la tramitació de les EGM a Moncada 1 i Moncada 2; la necessitat que l’ajuntament compte amb un enginyer municipal; i l’increment de la seguretat en les tres àrees a través de càmeres de vigilància.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://valenciaplaza.com/moncada-fija-hoja-ruta-modernizacion-competitividad-tres-poligonos-industriales

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad