La EGM Font del Pitxer desenvolupa cursos d’anglés, francés i alemany per a les empreses

La EGM Font del Pitxer desenvolupa cursos d’anglés, francés i alemany per a les empreses

Compartir

Es tracta de cursos subvencionables fins al 100% i amb descomptes per a autònoms.

La EGM Font del Pitxer Asivalco, a través de Infoidioma Language, iniciarà un nou curs d’idiomes a partir del pròxim mes d’octubre, reprenent una activitat formativa que ve impartint-se en l’àrea empresarial des de fa més de dues dècades. Des de la EGM es dirigeix aquesta formació als seus associats, però s’obri també a altres empreses i autònoms de l’entorn pròxim a Font del Pitxer que puguen estar interessats a millorar en aquesta faceta.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.levante-emv.com/horta/2023/09/06/egm-fuente-jarro-desarrolla-cursos-91761526.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad