Ontinyent millorarà la xarxa d’aigua, l’enllumenat i la seguretat contra incendis del polígon Àrea 37

Ontinyent millorarà la xarxa d’aigua, l’enllumenat i la seguretat contra incendis del polígon Àrea 37

Compartir

L’Ajuntament d’Ontinyent continua amb les obres de modernització dels polígons industrials de la ciutat, en aquest cas en el polígon Àrea 37.

L’actuació en l’Àrea 37 ha sigut adjudicada en 190.000 euros, incloent-hi les millores sense cost per a l’ajuntament, que permetran canviar 30 lluminàries antigues en els diferents polígons de la ciutat.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.levante-emv.com/costera/2023/08/07/ontinyent-mejorara-red-agua-alumbrado-90747549.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad