FEPEVAL transmet a la consellera d’Indústria, Nuria Montes, les necessitats dels parcs empresarials

FEPEVAL transmet a la consellera d’Indústria, Nuria Montes, les necessitats dels parcs empresarials

Compartir

Representants de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, van mantindre recentment una trobada amb la Consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Consum, Nuria Montes i el Secretari Autonòmic d’Indústria, Felipe Carrasco.

Per part de FEPEVAL va assistir el seu president executiu Diego Romà i els vicepresidents per Alacant i Castelló, Vicente Seguí i Marcial Diago respectivament, acompanyats també per la presidenta de l’Associació Empresarial L’Andana i membre de la Junta Directiva, Carmen Pi.

Des de FEPEVAL es va aprofitar aquesta primera trobada per a transmetre el paper transcendental que té la Generalitat Valenciana, a través Ivace i de la Direcció General d’Indústria, per a l’impuls de les àrees industrials. FEPEVAL es posa a la disposició de la Conselleria per a continuar col·laborant en la modernització i promoció dels parcs empresarials, en particular mitjançant la implantació i desenvolupament de la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana

FEPEVAL transmet a la consellera d’Indústria, Nuria Montes, les necessitats dels parcs empresarials

FEPEVAL transmet a la consellera d’Indústria, Nuria Montes, les necessitats dels parcs empresarials

Compartir

Representants de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL , van mantindre recentment una trobada amb la Consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Consum, Nuria Montes i el Secretari Autonòmic d’Indústria, Felipe Carrasco.

Per part de FEPEVAL va assistir el seu president executiu Diego Romà i els vicepresidents per Alacant i Castelló, Vicente Seguí i Marcial Diago respectivament, acompanyats també per la presidenta de l’Associació Empresarial L’Andana i membre de la Junta Directiva, Carmen Pi.

Des de FEPEVAL es va aprofitar aquesta primera trobada per a transmetre el paper transcendental que té la Generalitat Valenciana, a través Ivace i de la Direcció General d’Indústria, per a l’impuls de les àrees industrials. FEPEVAL es posa a la disposició de la Conselleria per a continuar col·laborant en la modernització i promoció dels parcs empresarials, en particular mitjançant la implantació i desenvolupament de la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, difonent els seus beneficis i fomentant la creació d’Entitats de Gestió i Modernització (EGM)

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.castelloninformacion.com/fepeval-transmite-a-la-consellera-de-industria-nuria-montes-las-necesidades-de-los-parques-empresariales/

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad