INTERTRADE ANGELS nou fepeproveedor solucions per a l’empreses, emprenedors i inversors.

INTERTRADE ANGELS nou fepeproveedor solucions per a l’empreses, emprenedors i inversors.

Compartir

INTERTRADE ANGELS és una empresa de solucions per a l’empreses, emprenedors i inversors.
Els seus tres pilars principals d’actuació són:
-Línia VERDA, per a aconseguir eficiència energètica màxima amb noves tecnologies (estalvi generant electricitat neta i biogàs a partir dels teus residus orgànics), per a complir amb la legislació en termes d’economia circular i evitar sancions.
-Línia NEGOCIS , Impulsa, tracciona i escala la teua empresa amb solucions d’alta eficàcia per a afegir valor a qualsevol activitat.
-Línia PERSONAL, ajuda en altres àmbits més sensibles, com la cerca de capital extern, la successió familiar, o la compra/venda de l’empresa i/o els seus actius. Temes més delicats però necessaris abans o després en cada organització.
Reserva una cita en intertradeangels.com, per conéixer-los en Colón 4, València. Telèfon: 636461698/644378400

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad