El desdoblament de la CV-95 i el Parc Empresarial, principals reclams d’Orihuela per a FOPA

El desdoblament de la CV-95 i el Parc Empresarial, principals reclams d’Orihuela per a FOPA

Compartir

Una delegació de membres de la Federació d’Obres Públiques i Auxiliars de la província d’Alacant (FOPA) s’ha reunit amb l’alcalde d’Orihuela, José Vegara per a tractar temes d’interés comú vinculats amb el desenvolupament de l’obra pública i les infraestructures en el terme municipal d’Orihuela.

Durant la reunió, l’alcalde d’Orihuela ha expressat el seu interés en el desenvolupament d’infraestructures que considera bàsiques i estratègiques per a la ciutat, com són el desdoblament de la CV-95, el desenvolupament del Parc Empresarial Montepinar, així com l’impuls en les obres planejades després de la DANA de 2019 que segueixen pendents d’iniciar-se i que són necessàries per a evitar noves inundacions en el terme municipal d’Orihuela. A més, Vegara va explicar a la delegació de FOPA que dins de la planificació de l’equip de govern municipal es troba el desenvolupament de la ciutat esportiva i el pla de rehabilitació integral del Centre històric oriolà, entre altres projectes.

Per a obtindre més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.elespanol.com/alicante/20230911/desdoblamiento-cv-95-parque-empresarial-principales-reclamos-orihuela-fopa/793671020_0.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad