Alcoi inicia l’expropiació per al nou accés al polígon Santiago Payá

Alcoi inicia l’expropiació per al nou accés al polígon Santiago Payá

Compartir

L’Ajuntament preveu reservar per a l’obra entorn de 900.000 euros procedents d’una partida d’ajudes del Pla Planifica de la Diputació, i frenarà l’actual expedient administratiu si arriba a un acord amb el propietari dels terrenys

El Ajuntament d’Alcoi ha iniciat el procés per a expropiar els terrenys necessaris per a crear un nou accés definitiu al polígon industrial Santiago Payá. El vial en qüestió suplirà el que s’utilitza actualment, que té caràcter provisional i que, al seu torn, substitueix a el pont que es troba tallat i inutilitzat des de 2012 a causa de corriments de terres. Segons la regidor d’Indústria, Elisa Guillem, els tràmits per a expropiar els terrenys van començar fa menys d’un mes, per la qual cosa encara es troben en una fase inicial. Això vol dir que probablement encara transcorrerà un temps fins que el Consistori dispose d’aqueixos terrenys.

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.informacion.es/alcoy/2023/09/11/alcoy-inicia-expropiacion-nuevo-acceso-91968765.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad