Oliva permet naus de tres plantes en dos polígons industrials del Brosquil

Oliva permet naus de tres plantes en dos polígons industrials del Brosquil

Compartir

L’Ajuntament d’Oliva va aprovar el divendres en un ple extraordinari i per unanimitat una modificació del PGOU que permetrà que, en sòl industrial dels polígons 3 i 16, en el Brosquil, es puguen construir 3 plantes dins d’una mateixa nau. Aquest canvi, que parteix a iniciativa de la mercantil Ale-hop, ve a possibilitar, adequar i millorar les condicions d’implantació de noves empreses, responent a les necessitats actuals de les activitats logístiques, segons fonts municipals.

Els articles que s’han modificat són: l’article 137.7 de les Normes Urbanístiques del Pla General (PGOU) i l’article 16 tant de les Ordenances del Pla Parcial Sector 16 com del Sector 3.

Per a obtindre més informació fes clic en el següent enllaç: https://saforguia.com/art/74939/oliva-permite-naves-de-tres-plantas-en-dos-poligonos-industriales-del-brosquil

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad