Ontinyent inicia la millora del polígon Àrea 37

Ontinyent inicia la millora del polígon Àrea 37

Compartir

L’Ajuntament de Ontinyent ha iniciat aquesta setmana els treballs de millora de la xarxa d’aigua, enllumenat i seguretat contra incendis del polígon Àrea 37, una actuació adjudicada per 190.000 euros a l’empresa Canalitzacions i Enderrocaments Safor, SL, i que compta amb una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).
L’edil de Territori, Óscar Borrell, ha visitat una actuació “que continua amb la línia dels últims anys del Govern d’Ontinyent per a millorar els polígons industrials com a espais generadors d’ocupació i activitat econòmica. Una línia en la qual des de 2017 s’ha invertit més de 6’4 milions d’euros des de 2017 entre Ajuntament, Diputació, Generalitat i particulars, per a tindre uns polígons en les millors condicions possibles per a continuar atraient i retenint empreses”, explicava.

En concret, l’actuació en l’àrea 37 permetrà instal·lar la nova conducció d’aigua potable per a connectar les xarxes de subministrament entre els polígons del Pla i Àrea 37, a través del pont de Sant Vicent. Aquesta conducció permetrà evitar que un possible trencament en aquesta última conducció deixe a la totalitat del polígon sense subministrament d’aigua potable. La conducció es realitzarà amb canonada de fosa dúctil de 150 mm de diàmetre enterrada, excepte en la zona del pont de Sant Vicent, on la canonada anirà aèria.

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://loclar.es/es/ontinyent/ontinyent-inicia-la-mejora-del-poligono-area-37/

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad