6 Congrés Nacional d’Àrees Empresarials

6 Congrés Nacional d’Àrees Empresarials

Compartir

El Congrés Nacional d’Àrees Empresarials que se celebrarà el pròxim 26 de *cotubre de 2023 a Valladolid suposa una posada en comú de les experiències en el territori nacional en matèria de gestió de les àrees empresarials i, en general, de les àrees d’activitat econòmica (AAE) a Espanya.

El públic objectiu del congrés s’orienta especialment a col·lectius implicats en la gestió de les zones abans descrites però també a entitats financeres (com a proveïdors de recursos financers) i poders públics (administracions locals, autonòmiques i estatals) responsables de les iniciatives legislatives i executives per a la dinamització del teixit empresarial.

Per a obtindre més informació fes clic en el següent enllaç: https://congresocedaes2023.com/#inscripcion

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad