L’Ajuntament de L’Eliana es reuneix amb FEPEVAL per a impulsar el Polígon Industrial del municipi

L’Ajuntament de L’Eliana es reuneix amb FEPEVAL per a impulsar el Polígon Industrial del municipi

Compartir

L’Ajuntament de l’Eliana s’ha reunit amb el president de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL), Diego *Romá. La cita ha servit per a establir accions que servisquen per a impulsar la nova àrea industrial de l’Eliana.

L’alcalde del municipi, Salva Torrent, ha explicat “la necessitat de convertir la zona en referent perquè les empreses vengen a instal·lar-se en el nostre municipi per a fomentar l’economia i l’ocupació local”.

La cita que ha comptat amb la participació de la tinenta alcalde del municipi, Marta Andrés, i el president de l’Associació de propietaris del polígon industrial de l’Eliana, Diego Sanía,  ha servit per a posar sobre la taula els primers passos a seguir per a constituir una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) a l’Eliana.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://valenciaplaza.com/ayuntamiento-eliana-reune-fepeval-impulsar-poligono-industrial-municipio

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad