L’Ajuntament de Paterna finança la millora de l’asfaltat en el Polígon Industrial Font del Pitxer

L’Ajuntament de Paterna finança la millora de l’asfaltat en el Polígon Industrial Font del Pitxer

Compartir

L’Ajuntament de Paterna destina més de 500.000 euros a la millora de l’asfaltat de diferents zones del Polígon Industrial Font del Pitxer.

La finalitat d’aquesta inversió és la reparació de diversos carrers de la zona empresarial com són el carrer Ciutat de Sevilla, carrer Ciutat de Sagunt, carrer Illes Balears, carrer Vila de Bilbao, carrer Illes Canàries, carrer Ciutat de Cartagena i Plaça Gerardo Salvador així com la millora de la senyalització horitzontal i vertical d’aquesta zona industrial clau en el sector productiu paternero pel gran volum de negoci, nombre d’empreses i serveis que acull i per on circulen diàriament un important volum de vehicles.

El projecte de pavimentació que s’està executant, cofinançat per el Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) 2023 que té com a objectiu de dinamitzar les àrees empresarials per a continuar consolidant els sis enclavaments industrials del municipi.

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://valenciaplaza.com/ayuntamiento-paterna-financia-mejora-asfaltado-poligono-industrial-fuente-jarro

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad