Els alcaldes d’Alacant i Elx segellen una aliança històrica per al desenvolupament de totes dues ciutats unides

Els alcaldes d’Alacant i Elx segellen una aliança històrica per al desenvolupament de totes dues ciutats unides

Compartir

Luis Barcala i Pablo Ruz anuncien accions conjuntes en els polígons industrials, els futurs centres de congressos i la gestió d’esdeveniments esportius i culturals

Els alcaldes de Alacant i Elx, Luis Barcala i Pablo Ruz, respectivament, han segellat històric segons la valoració de tots dos per a la cooperació conjunta en múltiples fronts econòmics i han «conjuminat forces» per a abordar juntes reptes comuns, desenvolupar el pol de atracció econòmica i millorar la connectivitat entre totes dues ciutats. En concret, han abordat estratègies conjuntes en matèria de turisme, infraestructures, urbanisme, cultura o esport, entre altres àrees.

Han mantingut una trobada institucional en el consistori alacantí, en el qual han participat regidors de totes dues corporacions i en el qual han establit les bases d’aquesta col·laboració institucional, segons han informat els primers edils en roda de premsa.

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.abc.es/espana/comunidad-valenciana/alcaldes-alicante-elche-sellan-alianza-historica-desarrollo-20230927193636-nt.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad