L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre adjudica noves obres de modernització en el polígon industrial El Campaner

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre adjudica noves obres de modernització en el polígon industrial El Campaner

Compartir

Els treballs a realitzar tenen un cost de 180.000 euros i una duració de tres mesos i consistiran en millora d’eficiència energètica amb noves lluminàries LED, increment de la seguretat viària, nova cartelleria indicativa, nou sistema d’evacuació d’aigües pluvials i ampliació de *carrilbici i *ciclocalle

L’Ajuntament d’Alcalà-*Alcossebre ha adjudicat l’execució d’un nou projecte per a la modernització de les infraestructures del polígon industrial El *Campaner. L’actuació, amb un cost de 180.000 euros, s’ha adjudicat a *BECSA i té un període d’execució de tres mesos. Està previst que les obres donen inici a l’octubre. L’actuació està subvencionada al 80% per l’IVACE i la resta a càrrec de l’Ajuntament.

Per a obtindre més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.alcaladexivert.es/es/noticias/el-ayuntamiento-de-alcala-alcossebre-adjudica-nuevas-obras-de-modernizacion-en-el-poligono

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad