Finalitzen les obres de construcció del pàrquing per a vehicles pesats al Polígon El Collet

Finalitzen les obres de construcció del pàrquing per a vehicles pesats al Polígon El Collet

Compartir

Una vegada finalitzat l’asfaltat i la senyalització vial, només quedarà la instal·lació de les càmeres de seguretat. El projecte ha suposat una inversió de 226.996 euros a càrrec de l’IVACE.

El pàrquing per a vehicles pesats del Polígon Industrial El Collet està pràcticament enllestit, a falta de la instal·lació de les càmeres de seguretat i de la connexió de l’enllumenat.

El regidor d’Urbanisme, Borja Castell, i la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, han visitat les obres acompanyats dels representants de la EGM Abastos-Collet. Borja Castell ha remarcat que «el nou aparcament contribuirà a crear un entorn més segur i una millora dels accessos al polígon» i ha avançat que «la intenció de l’Ajuntament és continuar col·laborant amb l’EGM per tal que les inversions tinguen continuïtat i servisquen per a avançar i optimitzar els recursos, de manera que les empreses puguen millorar la seua competitivitat»

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.ajuntamentdebenicarlo.org/pdo/ppdo-shostd.php?i_pdo=29861

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad