El Programa Superior d’Adreça de Parcs entrega els seus diplomes als 25 alumnes de la seua tercera edició

El Programa Superior d’Adreça de Parcs entrega els seus diplomes als 25 alumnes de la seua tercera edició

Compartir

La sala d’actes de la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant va acollir divendres passat 29 de setembre la clausura de la tercera edició del Programa Superior de Direcció de Parcs Empresarials, organitzat per FEPEVAL i la Universitat d’Alacant amb el suport d’IVACE.

Un total de 25 alumnes van obtindre el corresponent diploma que acredita haver obtingut la formació d’aplicació per a la gestió d’àrees empresarials. Seguretat industrial, gestió econòmica i comercial, innovació i competitivitat, medi ambient, urbanisme, compres, cooperació interempresarial, serveis de valor afegit, comunicació i màrqueting, cooperació entre entitats gestores, estandardització de processos o donar a conéixer les formes jurídiques i models de gestió de les àrees empresarials són algunes de les qüestions abordades.

Durant aquesta edició va sobreeixir, Eugenia Parreño, qui va obtindre el premi com a alumna més destacada del curs, mentre que Laura Carmona va rebre el reconeixement al millor treballe fi de curs. Per part seua, Begoña Navarro, amb una dilatada experiència com a responsable d’administració de la EGM Font del Pitxer, va ser triada per a realitzar un discurs en nom de tots els alumnes, que va resultar inspirador i emotiu.

L’acte va comptar amb la presència de la Consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, que va participar en el lliurament de diplomes. Montes va destacar la col·laboració entre Ivace, Fepeval i Universitat d’Alacant que permet realitzar un curs pioner a Espanya dirigit a fomentar la professionalització de la figura dels gestors i directors de parcs industrials, impartint coneixements i dotant-los de les eines necessàries per a optimitzar la labor clau que desenvolupen.

Al matí, després de la realització de l’última classe presencial, els alumnes van realitzar una visita a Elx Parc Empresarial, on la seua directora de gestió, Raquel Rosique, els va rebre per a explicar amb detall la labor que es realitza en un dels vaixells almirall de les àrees empresarials de la Comunitat Valenciana.

El president executiu de Fepeval, Diego Romá, va voler agrair particularment el suport de la Generalitat Valenciana, a través d’IVACE, que és clau per a poder desenvolupar aquesta iniciativa. A més, va destacar la gran labor desenvolupada pel personal docent, particularment de José Luis Gascó, catedràtic del departament d’Organització d’Empreses de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d’Alacant, així com de María Fernández, Coordinadora de Programa Superior de Direcció de Parcs Empresarials. Finalment, també va voler agrair la implicació i precursor d’aquesta iniciativa, cas del vicepesident de Fepeval a la província d’Alacant, Vicente Seguí.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad