Aguamarga se suma a la renovació industrial i situa a Alacant entre les ciutats amb més EGM

Aguamarga se suma a la renovació industrial i situa a Alacant entre les ciutats amb més EGM

Compartir

Els propietaris del sòl i les empreses assentades en el polígon de Aguamarga d’Alacant completen el procés per a constituir-se en Entitat de Gestió i Modernització (EGM): la figura prevista en la Llei 14/2018 per a coordinar i professionalitzar el funcionament dels recintes empresarials de la Comunitat amb la implantació de serveis i dotacions compartides, amb accés a subvencions de la Generalitat.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alacant, del Partit Popular (PP), preveu aprovar en Junta Local la constitució provisional d’aqueixa EGM que es converteix en la segona d’Alacant després de la ja constituïda pels propietaris de l’àrea empresarial de les Talaies.

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://alicanteplaza.es/aguamarga-renovacion-industrial-alicante-egm

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad