Ajuntament i el Pacte Territorial expliquen els nous reptes dels parcs empresarials d’Almenara

Ajuntament i el Pacte Territorial expliquen els nous reptes dels parcs empresarials d’Almenara

Compartir

El Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa ha participat aquest dimarts 3 d’octubre en un desdejuni informatiu organitzat per l’Ajuntament d’Almenara amb la finalitat d’explicar als empresaris i propietaris del Polígon Industrial 2 i Polígon Agrícola Industrial 2 Bis del municipi la nova forma de gestió de les àrees industrials que incorporaran mitjançant la constitució d’Entitats de Gestió i Modernització (EGM).

L’Ajuntament d’Almenara, que ha iniciat el procediment d’adaptació dels dos polígons perquè puguen constituir-se en Comissió Promotora, ha informat els propietaris i empresaris d’aquestes àrees en la sala d’actes del Consistori dels avantatges de constituir-se com EGM i quines són les característiques del procés de constitució d’una Entitat de Gestió i Modernització.

 

Per a conéixer més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.elperiodic.com/almenara/ayuntamiento-pacto-territorial-explican-nuevos-retos-parques-empresariales-almenara_925511

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad