Paterna dota d’eines de simbiosi industrial per al reaprofitament de recursos

Paterna dota d’eines de simbiosi industrial per al reaprofitament de recursos

Compartir

El Parc Empresarial Tàctica ha acollit el tercer taller de matching per a la detecció de sinergies, en el marc de la posada en marxa del projecte d’implantació d’una Plataforma Col·laborativa de Simbiosi Industrial per a les empreses de les diferents associacions empresarials que conformen Paterna Ciutat d’Empreses. El projecte que enquadrat en les diferents actuacions municipals per al foment de l’Economia Circular és finançat a l’a per l’Ajuntament de Paterna i compte, per a la seua implementació amb la col·laboració de l’Institut Tecnològic Metalmecánic, Moble, Fusta, Embalatge i Afins, AIDIMME.

Amb aquest projecte es busca afavorir la creació d’un sistema que facilite trobar sinergies entre les empreses, de manera que puguen traslladar a la resta la seua oferta i demanda de recursos que facilite el seu aprofitament. A través de la Simbiosi Industrial s’aconsegueix optimitzar els processos industrials, ja que els productes que li sobren a una signatura poden ser aprofitats i utilitzats per una altra empresa.

Per a més informació  fes clic en el següent enllaç: https://www.levante-emv.com/horta/2023/10/04/paterna-dota-herramientas-simbiosis-industrial-92922159.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad