El Comité Estratègic per a la Innovació estudia el creixement socioeconòmic del Camp de Túria

El Comité Estratègic per a la Innovació estudia el creixement socioeconòmic del Camp de Túria

Compartir

El departament de Promoció Econòmica i Ús de la Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat aquest matí el Comité d’Estratègic per a la Innovació, un grup especialitzat voluntari que centra el seu interés a utilitzar la innovació com a element de canvi per a aportar el creixement socioeconòmic a la comarca del Camp de Túria.

La Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana ha inclòs aquest Comité dins del Pla d’Impuls “Territoris Innovadors” destinat a administracions locals de la Comunitat Valenciana per a potenciar projectes d’innovació.

L’objectiu d’aquestes reunions és treballar conjuntament per a oferir una mirada innovadora sobre el mercat de treball, els sistemes productius i els desafiaments als quals s’ha d’enfrontar el territori comarcal del Camp de Túria.  La presidenta de la Mancomunitat, ha afirmat: “Aquesta és una comarca de contrastos amb municipis de diferents nivells de digitalització, que junts generen un territori fèrtil per a la innovació i la cerca d’oportunitats”.

Per a obtindre més informació fes clic en el següent enllaç:  https://valenciaplaza.com/comite-estrategico-innovacion-estudia-crecimiento-socioeconomico-camp-turia

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad