AEQP dota als seus associats una eina en línia per a fomentar l’economia circular

AEQP dota als seus associats una eina en línia per a fomentar l’economia circular

Compartir

L’Associació Empresarial de Quart de Poblet, AEQP, amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana, dins del programa d’ajudes per a millorar la competitivitat i sostenibilitat industrial, està desenvolupant una campanya per a formar a les seues empreses en processos d’economia circular, acció que acompanya dotant-les d’una eina digital que ajuda a desenvolupar sinergies en aquesta matèria.

Recentment va tindre lloc una sessió formativa en línia dirigida a totes les empreses en la qual, a més d’explicar i posar l’accent en la rellevància d’implantar processos d’economia circular en favor de la sostenibilitat, es va presentar la citada eina, oferida a través de la plataforma Lokinn.com.

Aquesta aplicació, a la disposició dels empresaris de manera gratuïta, permet a les empreses publicar ofertes i demandes de residus i subproductes. D’aquesta manera, brinda una oportunitat única per a interactuar amb altres empreses, facilitant així la cerca de col·laboracions i aliances dins del marc de l’Economia Circular.

Des de AEQP reafirmen, d’aquesta manera, el seu compromís amb la sostenibilitat i l’adaptació a les noves tendències empresarials. “Creiem que l’economia circular no és només una moda, sinó una necessitat i una responsabilitat per a tots. Convidem a tots els empresaris i stakeholders a sumar-se a aquesta iniciativa i a aprofitar les eines i recursos que posem a la seua disposició”, van apuntar des de l’entitat.

Els treballs desenvolupats fins a la data estan obtenint una bona repercussió entre les empreses que conformen l’àrea industrial de Quart de Poblet. Al costat de la citada sessió formativa, s’ha incidit a través de xarxes socials i també s’ha realitzat un qüestionari als empresaris de l’àrea, amb la finalitat de conéixer el punt de partida en el qual s’emmarca aquest entorn industrial. D’aquesta manera, des de l’entitat, es pot entendre millor les necessitats, preocupacions i oportunitats relacionades amb l’Economia Circular en aquesta comunitat empresarial.

Per a més informació sobre la campanya o sobre com accedir i utilitzar l’eina en Lokinn.com, es pot contactar amb l’Associació Empresarial de Quart de Poblet. Carrer José María Coll 8B, 46930 Quart de Poblet, València / Mail: [email protected] / web: www.aeqp.es

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad