Font del Pitxer destina la subvenció d’Indústria a millorar la seua EGM

Font del Pitxer destina la subvenció d’Indústria a millorar la seua EGM

Compartir

La EGM Font del Pitxer, gràcies a que va finalitzar amb èxit la seua constitució en 2022, ha pogut  beneficiar-se de les ajudes específiques de la Direcció General d’Indústria de la Generalitat Valenciana destinades a esta mena d’entitats.

A més de ser important pel fet de dur a terme l’adaptació a la Llei 14/2018 d’àrees Industrials, el pas de l’anterior Comunitat de Propietaris a l’Entitat de Gestió i Modernització suposa, entre altres avantatges, beneficiar-se d’una subvenció específica.

Entre altres accions, ha permés assumir els costos derivats de l’eina  de gestió integral Lokinn, que concentra tota la informació disponible de l’àrea industrial i permet potenciar i facilitar la labor dels gestors d’àrees empresarials a través de diverses aplicacions.

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://valenciaplaza.com/fuente-del-jarro-destina-la-subvencion-de-industria-en-mejorar-su-emg

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad