La renovació industrial d’Alacant: Les Talaies es dota de doble fibra per a protegir les seues empreses

La renovació industrial d’Alacant: Les Talaies es dota de doble fibra per a protegir les seues empreses

Compartir

L’àrea  empresarial de Les Talaies d’Alacant avança en el seu objectiu de modernització amb la incorporació d’un nou servei si més no poc estés en zones industrials de la província i del conjunt de la Comunitat. Es tracta de la provisió d’una segona xarxa de fibra òptica que, a més de multiplicar les possibilitats de connexió a internet, procura una garantia de seguretat addicional per a les seues empreses en cas de fallades en la xarxa primigènia.

La primera de les xarxes de cablejat, a càrrec de Movistar, va quedar instal·lada fa sis anys. I ara se suma la desplegada per la companyia alacantina Cableworld (amb plans per a oferir eixe servei en altres recintes empresarials de la província), que amplia les opcions de cobertura amb la possibilitat de contractar una segona línia que assegure la continuïtat en el flux de dades de les companyies posicionades en el polígon.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://alicanteplaza.es/renovacion-industrial-alicante-atalayas-doble-red-fibra

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad