Font del Pitxer treballa amb l’Ajuntament de Paterna i IVACE per a frenar els problemes pluvials

Font del Pitxer treballa amb l’Ajuntament de Paterna i IVACE per a frenar els problemes pluvials

Compartir

 

L’Entitat  de Gestió i Modernització Font del Pitxer, considera de màxima prioritat dur a terme les accions necessàries per a posar fi a diversos problemes d’evacuació  de pluvials en punts concrets de l’àrea. Per això la EGM i l’Ajuntament  de Paterna continuen buscant solucions per a les situacions d’acumulació d’aigües en zones baixes de l’àrea industrial durant episodis de pluja intensa, en espais com la confluència dels carrers Ciutat de Barcelona amb Illes Canàries.

Actuar en este vial és de summa importància pel fet que pròximament es convertirà en un dels principals accessos a l’àrea empresarial, perquè està actualment en execució la creació d’un accés directe a l’àrea industrial des de la V-30. La necessitat d’evitar que les empreses situades en este punt continuen patint afeccions per entrada d’aigua, sumat al notable increment de trànsit que experimentarà este carrer, requereix d’una ferma actuació per a la completa resolució dels problemes detectats.

 

Per a més informació fes click en el següent enllaç: https://valenciaplaza.com/fuente-del-jarro-trabaja-con-el-ayuntamiento-de-paterna-e-ivace-para-frenar-los-problemas-pluviales

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad