APEAL mostra la seua determinació de constituir una EGM en l’àrea empresarial SUPOI-5 per a millorar la gestió i competitivitat

APEAL mostra la seua determinació de constituir una EGM en l’àrea empresarial SUPOI-5 per a millorar la gestió i competitivitat

Compartir

La Junta Directiva de l’Associació de Parcs Empresarials d’Almassora, APEAL, acompanyats pel president executiu de Fepeval, Diego Romá, va mantindre recentment una trobada amb el regidor d’Indústria de l’Ajuntament d’Almassora, Vicente Martínez-Gali.

Des de l’entitat es van tractar diversos assumptes concernents a la millora de les àrees industrials del municipi, estant d’acord les parts en la importància d’avançar en el desenvolupament de la Llei 14/2018 d’àrees industrials de la Comunitat Valenciana, mitjançant la creació d’una Entitat de Gestió i Modernització, EGM, començant per l’àrea empresarial *SUPOI-5.

Amb el suport de l’Ajuntament i l’objectiu comú d’informar sobre la citada legislació, així com els avantatges competitius que per a les empreses situades en les diferents àrees empresarials d’Almassora tindria comptar amb una EGM, s’ha convocat l’Assemblea General de APEAL per al dimecres 29 de novembre, que tindrà lloc a les 18 hores en els salons del Grupo Peisá. Donada la importància d’aquest procediment es fa una crida perquè acudisquen el major nombre possible de propietaris de naus i empresaris.

Tant APEAL com FEPEVAL, podran de manifest en aquesta trobada els avantatges competitius que té per a les àrees empresarials incorporar les eines que ofereix la Llei 14/2018, i particularment la creació d’una *EGM. Aquesta entitat jurídica facilita avançar en la professionalització de la gestió i potència la col·laboració públic privada per a una millor conservació i desenvolupament d’infraestructures bàsiques, així com avançar en la creació de serveis de valor afegit.

Des de APEAL es recorda que la citada normativa ja està sent aprofitada per un gran nombre d’àrees empresarials per a promocionar els seus parcs, millorant les seues condicions, infraestructures i serveis, mitjançant subvencions de l’IVACE que en quantia de fins a un milió d’euros només poden accedir les EGM.

FEPEVAL, entitat que representa a més de 170 àrees empresarials de la Comunitat Valenciana, ha desenvolupat en els últims anys un gran esforç per assessorar diferents entitats per a la constitució d’Entitats de Gestió i Modernització, sent part del procés de creació de la immensa majoria de les constituïdes a Castelló, València i Alacant.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad