L’Agrupació del Parc Empresarial de l’Eliana informa els propietaris per a constituir una Entitat de Gestió i Modernització, EGM

L’Agrupació del Parc Empresarial de l’Eliana informa els propietaris per a constituir una Entitat de Gestió i Modernització, EGM

Compartir

L’Agrupació de Propietaris del Parc Empresarial l’Eliana ha iniciat els tràmits per a la constitució d’una Entitat de Gestió i Modernització, figura jurídica contemplada en la Llei 14/2018, de 5 de juny, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

Per a recaptar el necessari suport per part el major nombre possible de propietaris, l’entitat va desenvolupar recentment una trobada amb una important participació per a donar a conéixer els avantatges que suposa la constitució d’una *EGM. Portar avant aquesta tramitació, que requereix del suport de la majoria dels propietaris de naus juntament amb suport de l’Ajuntament, serà un estímul per a potenciar la col·laboració públic-privada, redundant en una millora de la gestió de l’àrea empresarial. A més, permetrà beneficiar-se d’ajudes i subvencions específiques per a aquestes entitats contemplades per l’administració autonòmica i potenciarà la col·laboració amb el propi Ajuntament per a la millora de l’àrea empresarial, modernització i posada en marxa de serveis de valor afegit.

La jornada, desenvolupada amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Eliana, va comptar amb la participació de l’alcalde, Salva Torrent, mostrant el suport del consistori a la nova figura jurídica que beneficiarà l’àrea industrial del municipi.

També va ser present Julio Delgado, Cap de Promoció Industrial de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, IVACE, entitat que està col·laborant amb FEPEVAL en el desenvolupament d’accions per a donar a conéixer els avantatges de la Llei d’Àrees Industrials i en particular dels processos de creació de les EGM.

Per part de FEPEVAL va acudir el seu president executiu, Diego *Romá, així com els gerents d’àrees empresarials membres de l’entitat, Carlos Peinado i Maria Ángeles Hidalgo, per a donar la seua visió tècnica.

FEPEVAL és l’entitat que, com a assessora d’Ajuntaments i associacions empresarials a Castelló, València i Alacant, ha participat en la constitució de la major part de la vintena de *EGMS constituïdes fins a la data en la Comunitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad