Antonio Alagarda, Pedro Morcillo y Carlos Peinado, nous vicepresident per Valencia, Secretari y Tresorer de FEPEVAL

Antonio Alagarda, Pedro Morcillo y Carlos Peinado, nous vicepresident per Valencia, Secretari y Tresorer de FEPEVAL

Compartir

Dimarts passat, 21 de novembre va tindre lloc a Rafelbunyol una molt productiva reunió de la Junta Directiva de FEPEVAL, en la qual es van abordar diversos assumptes relatius als  reptes i objectius de la nostra federació.

Entre altres assumptes, es va procedir a la renovació de determinats càrrecs i incorporacions, com és el cas d’Antonio Alagarda, president de l’EGM Parc Tecnològic Paterna, que va ser nomenat vicepresident de FEPEVAL per la província de València. També renovem la Secretaria de la nostra Junta Directiva, que passa a ser exercida per Pedro Morcillo gerent de la EUC El Rubial de Villena, així com la Tresoreria, la responsabilitat de la qual passa a Carlos Peinado gerent d’ASOCREVA de Riba-roja. “Estem segurs que tots ells faran una gran faena que afavorirà al conjunt de les àrees empresarials d’Alacant, Castelló i València”, apuntaren.

També es va agrair en nom de tots els membres de FEPEVAL la gran labor i dedicació exercides en la junta directiva pels membres que deixen la Junta, com és el cas de Paco Camps, durant molts anys membre de AEMON i Manuela Pedraza, gerent de l’EGM Parc Tecnològic Paterna.

Finalmente, es va expressar el agraïment a l’Associació del Polígon Industrial de Rafelbunyol AEPIR, i en particular al seu president José Manuel González i al seu gerent Elena Álamo, per l’estupenda organització de la reunió i hospitalitat de la qual gaudiren en tot moment tots el assistents.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad