Les empreses d’Aigua Amarga s’unixen cap a la modernització: torn per a l’Espartar i *Rabasa

Les empreses d’Aigua Amarga s’unixen cap a la modernització: torn per a l’Espartar i *Rabasa

Compartir

Les empreses i propietaris de l’àrea industrial d’Aigua  Amarga, a Alacant, consoliden la seua aposta per la integració en una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) com a eina de professionalització del seu funcionament que permet promoure la millora de les infraestructures i servicis del recinte i que, al seu torn, servix com a instrument d’interlocució  amb les administracions públiques.

La ratificació de l’acord per part de l’assemblea permet que Alacant sume de manera oficial la seua segona EGM (encara que l’acord queda encara pendent de ratificació en el ple de la corporació, donada la participació municipal) després del deixant de la constituïda en l’àrea empresarial de Les Talaies fa just un any.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://alicanteplaza.es/empresas-agua-amarga-union-modernizacion

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad