Oropesa organitza unes jornades per a assessorar sobre parcs i polígons industrials

Oropesa organitza unes jornades per a assessorar sobre parcs i polígons industrials

Compartir

Oropesa va acollir dilluns passat la reunió del Consell Rector del Pacte  Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Local. En ella, van participar alguns dels alcaldes i alcaldesses dels municipis que integren el pacte com Benlloch, Cabanes, les Coves de Vinromà, Orpesa, la Serra d’en Galceran, Torreblanca, la Vall d’Alba i Vilanova d’Alcolea, així com representants de sindicats (UGT i CCOO) i de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV Castelló).

En la reunió es van tractar alguns assumptes d’interés dins del pacte territorial com la decisió de celebrar el pròxim Fòrum d’Ocupació 2024 a la Vall d’Alba en el primer semestre del pròxim any que es va aprovar per unanimitat. Oropesa va aprofitar per a convidar  a la resta de municipis a participar este pròxim 13 de desembre en les Jornades d’Assessorament  per a municipis i empresaris sobre la constitució d’Entitats de Gestió i Modernització de parcs empresarials i polígons industrials que se celebrarà en la *AEDL del municipi. Cal recordar que la presidència del Pacte Territorial recau a Orpesa, així com l’oficina tècnica d’este.

 

Per a més informació fes clic en el següent enllaç: https://www.castelloninformacion.com/oropesa-organiza-jornadas-asesorar-sobre-parques-poligonos-industriales/#scroll-hasta-aqui

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad