Dia històric a la Vall d’Uixó: Obri al trànsit el pont industrial i desbloqueja l’ampliació del polígon

Dia històric a la Vall d’Uixó: Obri al trànsit el pont industrial i desbloqueja l’ampliació del polígon

Compartir

El pont industrial de la Vall d’Uixó ja està complint amb la seua missió. Els primers vehicles van començar a rodar aquest divendres per una infraestructura que es va obrir al trànsit un dia després que l’alcaldessa, Tania Baños, es reunira amb al conselleria d’Infraestructures, Salomé Pradas, qui li va confirmar que al gener, el Consell formalitzarà l’aprovació inicial del projecte d’ampliació de sòl de Belcaire C, completant així la tramitació autonòmica.

La pràctica totalitat del govern local, al costat de la directora general d’Infraestructures, María José Martínez, van estar acompanyats per un important grup d’empresaris dels  polígons industrials de *Belcaire i Mesquita, les dues àrees connectades pel pont, en una jornada «important», va destacar Baños, perquè «hem dedicat a aquest projecte cinc anys de la nostra vida».

NOTICIA COMPLETA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad