Fepeval col·labora amb el Pacte Territorial Plana Alta Nord per a informar dels avantatges de creació d’Entitats de Gestió i Modernització

Fepeval col·labora amb el Pacte Territorial Plana Alta Nord per a informar dels avantatges de creació d’Entitats de Gestió i Modernització

Compartir

El municipi d’Oropesa, com a seu del Pacte Territorial Pla Alta Nord va ser escenari recentment d’una reunió informativa per a donar a conéixer les possibilitats que ofereix la Llei 14/2018 d’àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

En particular, es va detallar com la creació d’una Entitat de Gestió i Modernització, EGM, suposa un revulsiu per als municipis i àrees empresarials que decidisquen fer aquest pas, a causa dels avantatges que ofereix la llei, ja que fomenta la professionalització de la gestió d’aquests espais, incrementa les eines i possibilitats d’accés a finançament per a desenvolupar més inversions i facilita posar en marxa serveis de valor afegit, entre altres accions i millores.

La trobada va comptar amb representants de diferents administracions públiques i entitats, com és el cas de Jaime Llinares, Cap de Promoció Industrial de l’Ivace, Diego Romà, President-Executiu de Fepeval i Laura Carmona, advocada i gerent de la EGM de Benicarló, que van desenvolupar les ponències informatives. També van ser presents Eugenia Parreño i Araceli Peris, assessores de Fepeval per a la constitució de EGM a Castelló.

Pel que respecta a l’assistència, van acudir representants de la majoria dels municipis i entitats que integren el Pacte Territorial de la Plana Alta Nord, com és el cas dels Ajuntaments de Benicàssim, Benlloc, Cabanes, Les Coves de Vinromà, Orpesa de la Mar, La Serra d’en Galceran, Torreblanca, La Torre d’en Doménec, la Vall d’Alba i Vilanova d’Alcolea

També van assistir representants provincials de diferents agents socials i econòmics de la província com a UGT, CCOO i la CEV, així com altres entitats col·laboradores cas del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA), Aeroport de Castelló i Universitat Jaume I (UJI).

Des de Fepeval, es va recordar que en la Comunitat Valenciana són ja més d’una vintena les àrees industrials  que han realitzat la transformació en EGM, accedint d’aquesta manera a tots els avantatges que ofereix la Llei i especials condicions de finançament pel que els municipis han de fomentar la seua creació per a no quedar en inferioritat de condicions.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad