Lliurament de guardons a les primeres 6 àrees Industrials Avançades de la Comunitat Valenciana

Lliurament de guardons a les primeres 6 àrees Industrials Avançades de la Comunitat Valenciana

Compartir

El dilluns 15 de gener, de 16.30 a 18.30 hores, tindrà lloc en la Institució Firal Alacantina (IFA) un esdeveniment significatiu que marcarà una fita en el desenvolupament industrial de la nostra regió: el lliurament de guardons a les primeres 6 Àrees Industrials Avançades de la Comunitat Valenciana.

Aquest esdeveniment és una celebració de la innovació, el progrés i el compromís col·lectiu amb el desenvolupament sostenible i estratègic de les nostres àrees industrials. Per a això s’espera comptar amb la presència del Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, l’Honorable Consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes i l’Il·lustríssim Alcalde de l’Excm. Ajuntament d’Elx, Pablo Ruz.

Aquesta trobada serà una excel·lent plataforma per a l’intercanvi d’idees, experiències i millors pràctiques, fomentant així el desenvolupament i la innovació en les nostres àrees industrials. A més, serà una excel·lent oportunitat per a establir contactes, descobrir sinergies i col·laborar en projectes que impulsen la nostra economia.

Les sis àrees industrials que han obtingut per primera la vegada la categorització d’avançades en la Comunitat Valenciana són: Les Talaies d’Alacant, Cotes *Baixes d’Alcoi, Cotes d’Algemesí, Parc Industrial Joan Carles I d’Almussafes i Font del Pitxer i València *Parc *Tecnològic de Paterna.

  • Esdeveniment: Valor Estratègic de les Àrees Industrials en la Comunitat Valenciana
  • Data: Dilluns, 15 de Gener de 2024
  • Hora: de 16.30 a 18.30 hores
  • Lloc: Institució Firal Alacantina (IFA), Carretera N-340, km 731, 03320 Elx

ENLLAÇ AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad