Alacant culmina la renovació del principal accés al polígon de Las Atalayas: 600.000 euros

Alacant culmina la renovació del principal accés al polígon de Las Atalayas: 600.000 euros

Compartir

L’Ajuntament d’Alacant ha completat la renovació de l’artèria principal d’accés a l’àrea empresarial de Las Atalayas, l’avinguda de l’Antiga Pesseta, dins del Pla de Modernització de Polígons Industrials. La mercantil Alcudia Serveis i Obres S.L. ha sigut l’encarregada de modernitzar aquesta via per 573.973 euros en un termini de quatre mesos, sent la segona actuació urbanística desenvolupada en aquest espai en 2023, al costat de la no rotonda tàctica, promogudes per la regidoria d’Infraestructures  en col·laboració amb l’Agència  Local de Desenvolupament ‘Impulsalicante’ i l’Entitat de Gestió i Modernització de Talaies (EGM), cofinançada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (*Ivace).

Aquest projecte, se suma a la no rotonda tàctica, la primera d’Espanya,  i a tot el catàleg de millores sol·licitades pels empresaris introduïdes durant els últims anys, com el sistema de cambres intel·ligents, l’ampliació  de les places d’aparcament,  renovació d’enllumenat,  millora de zones enjardinades o ampliació de les boques de reg o la instal·lació de panells digitals informatius.

NOTICIA COMPLETA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad