L’Ivace convoca ajudes per 32 milions per a la modernització d’àrees industrials

L’Ivace convoca ajudes per 32 milions per a la modernització d’àrees industrials

Compartir

L’Ivace, dependent de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha convocat noves ajudes directes destinades a la millora i modernització d’àrees  industrials de la Comunitat Valenciana corresponents a l’exercici 2024 amb un pressupost de 32 milions d’euros.

La convocatòria de subvencions, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, DOGV, estableix tres línies d’actuació: una per a les localitats en risc de despoblació dotada amb 1 milió d’euros, una altra d’11 milions d’euros per a aquells projectes d’ajuntaments que tinguen constituïda una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) en les seues àrees industrials a data 31 de desembre de 2023, i una tercera línia de 20 milions d’euros dirigida a la resta de municipis de l’autonomia.

NOTICIA COMPLETA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad