L’Ivace convoca les ajudes de 2024 per a la millora i modernització d’àrees industrials amb un pressupost de 32 milions d’euros

L’Ivace convoca les ajudes de 2024 per a la millora i modernització d’àrees industrials amb un pressupost de 32 milions d’euros

Compartir

L’Ivace, dependent de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha convocat noves ajudes directes destinades a la millora i modernització d’àrees industrials de la Comunitat Valenciana corresponents a l’exercici 2024 amb un pressupost de 32 milions d’euros.

La convocatòria de subvencions, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, DOGV, establix tres línies d’actuació: una per a les localitats en risc de despoblació dotada amb 1 milió d’euros, una altra d’11 milions d’euros per als projectes d’ajuntaments que tinguen constituïda una entitat de gestió i modernització (EGM), en les seues àrees industrials amb data 31 de desembre de 2023, i una tercera línia de 20 milions d’euros dirigida a la resta de municipis de la Comunitat Valenciana.

Consulta tota la informació en la web del IVACE:

https://comunica.gva.es/es/detalle?id=378125994&site=373432074

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad