Millores en polígons industrials de Nules amb suport de l’IVACE

Millores en polígons industrials de Nules amb suport de l’IVACE

Compartir

Els polígons industrials La Mina, *Cardanelles i Senda Mitjana de Nules, han experimentat millores amb noves infraestructures i serveis.

Aquest impuls als polígons industrials de Nules (Castelló), ha sigut possible gràcies al suport financer de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) de la Generalitat Valenciana, amb una inversió que supera els 380.000 euros.

En particular, en el polígon industrial La Mina s’han dut a terme accions que inclouen la construcció d’un nou col·lector d’aigües pluvials, la creació d’un aparcament per a bicicletes i patinets amb mesures de seguretat antirobatori, i la substitució d’un tram de la canonada d’aigua potable. Totes aquestes noves intervencions han tingut un cost total de 200.000 euros, dels quals l’IVACE ha subvencionat 165.516,80 euros.

NOTICIA COMPLETA

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad