La consellera Nuria Montes entrega els reconeixements a les sis primeres àrees industrials Avançades de la Comunitat ValencianaRe

La consellera Nuria Montes entrega els reconeixements a les sis primeres àrees industrials Avançades de la Comunitat ValencianaRe

Compartir

Els presidents de les entitats gestores i alcaldes de les àrees empresarials Talaies d’Alacant, Cotes Baixes d’Alcoi, Cotes d’Algemesí, Parc Industrial Joan Carles I d’Almussafes, Font del Gerro i Parc Tecnològic Paterna han rebut el guardó que acredita l’obtenció de la màxima categoria de la classificació contemplada en la Llei d’Àrees Industrials

La Institució Firal Alacantina, IFA, ha sigut escenari aquesta vesprada del lliurament del reconeixement a les primeres sis àrees industrials avançades, màxima categoria reconeguda per la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials, i que han sigut entregades per la Consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, en un acte organitzat per Fepeval en col·laboració amb el Ivace.

Atalayas d’Alacant, Cotes Baixes d’Alcoi, Cotes d’Algemesí, Parc Industrial Joan Carles I d’Almussafes, Font del Gerro i Parc Tecnològic de Paterna són els sis enclavaments Industrials que integren aquesta categoria. Els presidents de les seues entitats gestores i alcaldes dels diferents municipis han recibido el guardó acreditatiu que reconeix la gestió realitzada i l’impuls modernitzador que els caracteritza.

Així ho ha destacat la consellera Nuria Montes, qui ha posat en valor el desenvolupament de la Llei d’Àrees Industrials, que “ha significat un abans i un després, sent exemple en tota Espanya”. Montes ha reiterat el compromís de la Generalitat Valenciana, des de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Turisme per a continuar donant suport a la modernització d’infraestructures i dotació de serveis que permeten a més àrees industrials aconseguir la màxima qualificació. De la mateixa manera s’han pronunciat anterior-ment el Secretari Autonòmic d’Indústria, Felipe Carrasco, i Julio Delgado, en representació de l’IVACE.

Per part seua, el president executiu de Fepeval, Diego Romá, ha posat de manifest la importància cabdal de les àrees industrials, “més de 700 en la Comunitat Valenciana que són responsable del 50% del PIB generat cada any”. Romá ha valorat la importància de les entitats gestores per a poder ser interlocutors davant les administracions públiques i fomentar així una efectiva col·laboració públic priva-dona. Finalment, Romá ha agraït a la Generalitat Valenciana, Conselleria d’Indústria i IVACE, poder comptar amb un instrument jurídic com la Llei d’Àrees Industrials i un altre de caràcter financer, com les ajudes per a la modernització d’àrees industrials, “que han suposat tot un revulsiu per a la millora de les condicions dels nostres nuclis empresarials”.

Un important nombre d’alcaldes i representants de diferents entitats s’han donat cita en l’acte, sent l’alcalde d’Elx, Pablo Ruz, com a màxim representant de la ciutat amfitriona, l’encarregat de donar la benvinguda i mostrar també la importància que les administracions públiques col·laboren amb el sector empresarial. L’acte ha comptat amb una ponència de *Ezequiel Sánchez, president de PLD Space i ha finalitzat amb un reconeixement a la figura de l’anterior president de Fepeval, Santiago Salvador.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad