Santiago Salvador rep un homenatge per la seua labor de més d’una dècada al capdavant de Fepeval

Santiago Salvador rep un homenatge per la seua labor de més d’una dècada al capdavant de Fepeval

Compartir

La consellera d’Indústria, Nuria Montes, li va entregar una placa commemorativa pels seus anys de servei i decisiva aportació als parcs empresarials de la Comunitat

El lliurament dels guardons a les sis àrees empresarials avançades de la Comunitat Valenciana, celebrat dilluns passat en la Institució Firal Alacantina, IFA, per part de la Consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, va ser aprofitat per a fer un reconeixement públic a l’expresident de Fepeval, Santiago Salvador. D’aquesta manera es va voler reconéixer la seua labor de 13 anys al capdavant de Fepeval, que ha servit per a impulsar a la Comunitat Valenciana com a referent de col·laboració públic privada per a la gestió i modernització de les àrees empresarials.

Salvador va rebre una placa commemorativa de mans de la consellera d’Indústria, Nuria Montes, junt al president executiu de Fepeval, Diego Romá, així com l’ovació dels més d’un centenar d’empresaris i representants de diferents entitats que van acudir a Elx per al lliurament dels citats guardons.

Durant l’homenatge es va recordar la “imprescindible aportació realitzada per Santiago Salvador per a la professionalització de la gestió de les àrees empresarials i el desenvolupament d’un model de col·laboració públic privada que fa de la Comunitat Valenciana model i referent en tota Espanya, ja que també va ser president fundador de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials, CEDAES, de 2015 a 2020.

En aquest sentit cal assenyalar que, sota el seu mandat, Fepeval va passar de huit entitats adherides a les actuals 56 i de tot just 8.000 euros de pressupost a més de 200.000 registrats en el passat exercici. D’aquesta manera, Fepeval s’ha convertit en l’interlocutor vàlid que representa a les àrees empresarials davant les administracions públiques.

De mode molt especial cal assenyalar el seu paper per a l’aprovació de la Llei 14/2018 d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, pionera en tota Espanya i que estableix les bases per a implicar les administracioes públiques en la modernització d’aquests espais. Aquesta normativa va tindre el seu gènesi l’any 2015, sent una proposta llançada pel mateix Salvador que es convertiria en Llei tres anys després, amb el suport dels diferents grups de les Corts Valencianes.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad