L’Ajuntament d’Oriola realitza diferents millores en el polígon Puente Alto a través d’una subvenció de l’IVACE

L’Ajuntament d’Oriola realitza diferents millores en el polígon Puente Alto a través d’una subvenció de l’IVACE

Compartir

L’Ajuntament d’Oriola, a través de la Regidoria d’Indústria, ha realitzat diferents actuacions en el polígon Puente Alto mitjançant una subvenció concedida per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), per un import total de 128.328,26 euros, per a la millora, modernització i reurbanització integral de les infraestructures del polígon industrial Puente *Alto d’Oriola.

Aquest matí l’alcalde d’Oriola, Pepe Vegara, i el regidor d’Indústria, Matías Ruiz, han visitat els voltants del polígon per a conéixer de primera mà les millores realitzades mitjançant aquesta subvenció. Les actuacions dutes a terme han anat des d’obra civil per a la implantació de fibra òptica, la millora de l’enllumenat públic mitjançant mesures d’eficiència energètica o energies renovables, la millora viària amb obres en la illeta d’accés al polígon per la N-340 o la dotació de mobiliari al centre polivalent.

NOTICIA COMPLETA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad