Dolores Mejía: “Mercalicante és una empresa amb més de 50 anys que aposta pel futur i la modernització”

Dolores Mejía: “Mercalicante és una empresa amb més de 50 anys que aposta pel futur i la modernització”

Compartir

La directora general de Mercalicante, Mª Dolores Mejía Moya, se sent optimista respecte al creixement  del clúster agroalimentari en 2024, sobretot després de la resolució de la vida indefinida de l’empresa, que permetrà realitzar inversions per un valor de 768.875 euros. Una nova coberta de la nau II, modernitzar les portes de les molles, adquirir equip i impulsar el pla de transformació digital i eficiència energètica, són algunes de les accions previstes per a enguany.

L’empresària ha explicat a EL ESPAÑOL d’Alacant quina és la valoració que fa el clúster agroalimentari sobre el tancament de l’any 2023, amb uns resultats de 554.766 euros (un 117% més que en el mateix període de l’any anterior), així com quines són les principals inversions que es duran a terme.

ENTREVISTA COMPLETA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad