Reptes d’Elx Parc Empresarial en 2024: ser Àrea Industrial Avançada, l’EGM o millorar la connexió

Reptes d’Elx Parc Empresarial en 2024: ser Àrea Industrial Avançada, l’EGM o millorar la connexió

Compartir

Amb el teló de fons de l’anhelada ampliació del Parc  Empresarial, que enguany serà almenys una part important de tràmits, amb l’esperança que en algun moment de l’exercici comence la urbanització, des de l’enclavament de Torrellano hi ha també altres qüestions candents que poden tindre les seues fites en 2024. D’una banda la catalogació del Parc Empresarial com a Àrea Industrial Avançada. Per una altra, reivindicacions pendents com la millora de la connexió i freqüències del transport públic amb la ciutat.

NOTICIA COMPLETA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad