Torrent retira els arbres que causaven danys en el polígon de Mas del Jutge

Torrent retira els arbres que causaven danys en el polígon de Mas del Jutge

Compartir

El Polígon de Mas del Jutge a Torrent està experimentant un procés de transformació amb la retirada d’arbratge de la carretera. Una mesura necessària per a abordar diverses problemàtiques que afectaven tant les naus industrials com a l’entorn urbà.

El creixement descontrolat dels arbres en les voreres estava generant molèsties als empresaris del polígon, els qui, des de l’associació van sol·licitar que s’atenguera aquesta situació. L’expansió de les arrels ha causant danys en les infraestructures, trencant les voreres i afectant la xarxa fluvial i de sanejament. A més, la situació també ha afectat l’accés dels ciutadans a la zona, que en molts punts està obstaculitzat, la qual cosa ha requerit de mesures urgents.

NOTICIA COMPLETA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad