Font del Gerro presenta un Pla de Mobilitat de 31 acciones i 40 milions d’euros d’inversió

Font del Gerro presenta un Pla de Mobilitat de 31 acciones i 40 milions d’euros d’inversió

Compartir

La seu de l’EGM Font del Gerro de Paterna ha acollit la presentació del Pla de Mobilitat de l’àrea industrial. El projecte, finançat per la Generalitat Valenciana, té com a objectiu millorar l’ús del transport públic un 18% i augmentar la ràtio d’ocupació de vehicles a més d’una persona en incentivar el cotxe compartit, o bé fomentar mesures com el teletreball.

El pla presentat contempla 31 propostes agrupades en cinc línies estratègiques. Per al seu impuls s’ha estimat una inversió necessària de 40,7 milions d’euros a desenvolupar en un període de 10 anys, sent costejat entre Generalitat Valenciana (77%), Ajuntament de Paterna (16%), empreses (4%) i EGM Font del Gerro (2%).

Noticia completa a LAS PROVINCIAS.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad