FEPEVAL inicia la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització del parc empresarial de L’Eliana

FEPEVAL inicia la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització del parc empresarial de L’Eliana

Compartir

L’Ajuntament de L’Eliana, responent a la voluntat mostrada per l’Agrupació d’Interés Urbanístic del parc Empresarial L’Eliana, està promovent la constitució d’una Entitat de Gestió i Modernització, EGM.

Esta figura jurídica, recollida en la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, permet potenciar la col·laboració públic-privada i beneficiar-se d’ajudes, subvencions específiques i oportunitats de promoció per a l’àrea empresarial. A més, suposarà un important impuls per al desenvolupament de l’àrea industrial, atraient noves empreses i facilitant l’arribada d’inversions.

Per a dur a terme aquest procés, des de l’Ajuntament de L’Eliana han confiat a la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, perquè assessore en tot el procés, garantint la correcta tramitació de l’expedient. Aquesta Federació és l’entitat que, en col·laboració amb Ajuntaments i associacions empresarials a Castelló, València i Alacant, ha participat en la constitució de la major part de les més de vint *EGM constituïdes fins a la data en la Comunitat Valenciana.

Recentment va tindre lloc la primera reunió de coordinació entre representants municipals i de FEPEVAL, a la qual va acudir la regidora d’Urbanisme, Marta Andrés Peiró, acompanyada per la tècnica de l’àrea. Per part de la Federació va acudir el president executiu, Diego Romá i els gerents d’àrees empresarials Carlos Peinado i María Ángeles Hidalgo, tots dos amb experiència en la creació d’Entitats de Gestió i Modernització.

Cal assenyalar que des de FEPEVAL porten mesos col·laborant amb l’Ajuntament i l’Agrupació d’Interés Urbanístic del Parc Empresarial L’Eliana, presidida per Diego Sanía, solucionant qualsevol dubte en relació amb la normativa a aplicar i en què beneficiarà tant a les empreses allí situades com als propietaris de sòl industrial. Portar avant aquesta tramitació requereix tant del suport de la majoria dels propietaris de naus com del suport del Ple de l’Ajuntament que deurà, en el seu moment, aprovar la constitució de la EGM.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad