Vilamarxant inicia la creació d’una EGM amb l’assessorament de Fepeval

Vilamarxant inicia la creació d’una EGM amb l’assessorament de Fepeval

Compartir

El passat 1 de febrer, els propietaris de les naus i parcel·les del Polígon Industrial Enchilagar del Rullo van ser presents en la xarrada informativa que va impartir l’Ajuntament de Vilamarxant i la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, Fepeval.

En la sessió es va detallar per part dels representants de *Fepeval la característica públic-privada de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM), les possibilitats d’aplicació que s’atribueix, la seua composició, implicacions per als propietaris del polígon i com constituir-la. Es tracta de la figura jurídica clau de la llei d’Àrees Industrials que permet, a aquelles entitats que la constituïsquen, beneficiar-se de tots els avantatges i incentius que conté la normativa.

D’aquesta manera, des de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Víctor Sanchis, arranca el projecte de constituir en el Polígon Industrial l’EGM conforme la llei d’àrees industrials de la Comunitat Valenciana, un tràmit participatiu i voluntari que s’estima que es prolongue entre sis a huit mesos.

El regidor de l’àrea, Víctor Sanchis, ha destacat l’objectiu de l’Ajuntament: “Des de la regidoria treballem per a secundar i incentivar als propietaris del Polígon Industrial Enchilagar del Rullo per a constituir l’EGM amb la finalitat de disposar d’esta eina de treball polivalent i aconseguir captar més ajudes per a la millora d’aquesta àrea industrial”, ha indicat Sanchis.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad