FEPEVAL inicia la creació d’una EGM en el polígon industrial de Loriguilla

FEPEVAL inicia la creació d’una EGM en el polígon industrial de Loriguilla

Compartir

Representants de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, Fepeval, l’Ajuntament de Loriguilla i propietaris de sòl del polígon industrial, van mantindre divendres passat una reunió que marca l’inici dels treballs per a la creació d’una Entitat de Gestió i Modernització en aquest parc empresarial.

Aquesta figura jurídica, recollida en la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, permet potenciar la col·laboració públic-privada i beneficiar-se d’ajudes, subvencions específiques i oportunitats de promoció per a l’àrea empresarial. A més, suposarà un important impuls per al desenvolupament de l’àrea industrial, atraient noves empreses i facilitant l’arribada d’inversions.

L’Ajuntament de Loriguilla, amb la seua màxima responsable al capdavant l’alcaldessa Montse Cervera, va mostrar el compromís de l’equip de govern per a dur a terme aquest objectiu. El consistori ha confiat per a això en l’experiència de Fepeval, que ha estat donant suport a la creació de més d’una vintena de EGM en la Comunitat Valenciana. L’alcaldessa va destacar la importància d’aprofitar la Llei d’Àrees Industrials per a aconseguir més recursos, subvencions i avantatges competitius per a les empreses i va animar als propietaris a treballar conjuntament per a portar a bon terme la tramitació de la EGM.

Durant la reunió va estar també present el president executiu de Fepeval, Diego Romá i els gerents d’àrees empresarials, Carlos Peinado i María Ángeles Hidalgo, que van explicar els detalls de la Llei i del procés per a la creació d’Entitats de Gestió i Modernització. El procediment requereix tant del suport explícit de la majoria dels propietaris a través de la celebració d’una Assemblea com de l’aprovació del Ple de l’Ajuntament.

A més d’abordar l’inici del procés de constitució de l’EGM, la trobada va ser aprofitada per a explicar als propietaris de l’àrea industrial un programa de formació en competències digitals dirigit a empreses, que està desenvolupant la Universitat Camilo José Cela de Madrid.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad